Bemutatkozás

Az Inventiva Kft. egy száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A cég passzív optikai, elsősorban FTTH hálózatépítési elemek kereskedelmével foglalkozik. Fő beszállítója a világ egyik legnagyobb FTTH eszköz gyártója a Fujikura. Inventiva kizárólagosan látja el ezen termékek hazai képviseletét.

A cég mind alap elosztó hálózati, mind előfizetői bekötő hálózathoz egyedi, speciálisan az FTTH hálózati kihívásokra fejlesztett termékeket kínál, biztosítva ezzel a lehető legnagyobb rugalmasságot a hálózat beruházásának tervezésénél.  Ügyfeleink között tudjuk a két legnagyobb magyar vezetékes távközlési szolgáltatót, akik referenciaként szolgálnak mind az alaphálózati, mind az előfizetői bekötő technológia tekintetében. 

Küldetés

Az Inventiva által kínált - komplett műszaki támogatással, modern technikai háttérrel rendelkező - FTTH portfólió lehetővé teszi, hogy a hálózat üzemeltetetője minimális kezdeti beruházással, praktikusan az előfizetői szám növekedésével egyidejűleg építse ki hálózatát, minimalizálva ezzel az építés pénzügyi kockázatát. 

Jövőkép

Vállalkozásunk célja megteremteni a lehetőséget, hogy partnereink, a vezetékes távközlési szolgáltatók - méretüktől és anyagi lehetőségeiktől függetlenül - egy rugalmas, az igényeiknek leginkább megfelelő, a jövőben jelentkező igények kiszolgálására is alkalmas hálózatot építhessenek.